Corona update

Geplaatst op 19 maart

Beste bezoeker van Castellum Houten,

Graag willen wij jullie infomeren dat de (meeste) winkels in het winkelcentrum zijn geopend en dat wij u graag verwelkomen!Het centrum volgt de richtlijnen welke door de overheid worden gegeven, wat inhoud dat het winkelcentrum vooralsnog geopend zal zijn. De horeca is gesloten en/of hanteert (nieuwe) afhaal- en bezorgmogelijkheden.Een aantal winkels zullen aangepaste openingstijden hanteren, hiervoor verwijzen wij u graag naar het volgende overzicht. Wij zullen dit overzicht zo actueel mogelijk proberen te houden.

Overzicht openingstijden en aangeboden diensten winkels Castellum Houten. 

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze periode, wij staan voor u klaar!

Namens de winkeliers van Castellum Houten

Corona update Verbouwingswerkzaamheden Fossa Italica
Privacy Statement | Cookie beleid