Sinterklaas in Castellum Houten

Geplaatst op 29 oktober

Zaterdag 23 november vanaf 13.30 uur

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Nog een paar weekjes geduld, maar dan is het weer zover! De Intocht van Sinterklaas! De Wegwijspiet heeft ons laten weten dat de Sint ook dit jaar een bezoek zal brengen aan Castellum Houten en wel op zaterdag 23 november. Als alles volgens plan verloopt, arriveert de Sint rond 13.30 uur in het winkelcentrum, maar je weet natuurlijk nooit hoe het zal lopen… Tot dan!

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid