Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek

Geplaatst op 29 oktober

2 t/m 9 november

Zaterdag 2 november is het zover: de officiële start van de kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek! Van 2 t/m 9 november ontvang je bij aankoop van een kinderbril het tweede glas geheel gratis! De week wordt op zaterdag 2 november spectaculair geopend met een bezoek van niemand minder dan Dino Rexie bij Ilonka Optiek. Deze imposante verschijning gaat graag met je op de foto! De polaroid krijg je vervolgens direct mee naar huis.Ook is er deze dag een enorme collectie kinderbrillen aanwezig van de merken Star Wars, Rex en Sue en NY. Tot slot trakteren we ook op heerlijke poffertjes, dit wil je niet missen!

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid