Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek

Geplaatst op 29 oktober

2 november van 12.00 – 17.00 uur

Op 2 november start op spectaculaire wijze de kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek! Niemand minder dan “Rexie” brengt een bezoek aan de winkel… Deze unieke Dino zal deze dag in en rondom de winkel aanwezig zijn en gaat graag met je op de foto! En nog leuker: de foto krijg je direct in een polaroid mee naar huis!Verder is er deze dag een enorm assortiment aan brillen van de merken Star Wars, Rex en Sue & NY aanwezig in de winkel en geniet je van overheerlijke poffertjes. En dit is nog niet alles! De gehele week, dus t/m 9 november, profiteer je van de actie “TWEEDE GLAS GRATIS” bij een kinderbril! Genoeg reden om een bezoekje aan de kinderbrillenweek van Ilonka Optiek te brengen denken wij zo! Tot dan!

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid