Proef castellum

Geplaatst op 31 mei

Foodliefhebbers opgelet!
Zaterdag 13 juli organiseren wij Proef Castellum. Deze dag wordt het Piazzaplein omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant! Dé plek om met vrienden en familie al borrelend het weekend te vieren.

Hoe werkt het?
Tot en met vrijdag 12 juli ontvang je bij iedere besteding in Castellum Houten een spaarzegel. Bij 5 zegels is de spaarkaart vol en profiteer je van50% korting op de reguliere toegangsprijs. Dit betekent toegang voor slechts € 5,- en drie overheerlijke gerechtjes gratis! Lever de volle spaarkaart in bij Slagerij Gelderblom, Bakkerij Hogenboom, The Readshop of registreer de spaarkaart via onderstaande link.

Registreer de spaarkaart hier

Let op!
– Je kunt maximaal 1 volle spaarkaart per persoon registreren;
– Wees er op tijd bij, want vol = vol;
– Op het evenement kunnen extra munten bijgekocht worden

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid