Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica

Geplaatst op 3 mei

In verband met werkzaamheden is de hellingbaan van de parkeergarage op de Fossa Italica in de periode van 6 t/m 9 mei en 27 t/m 30 mei gesloten. Dit zijn twee periodes van maandag t/m donderdag, op de twee vrijdagen en in de weekenden is de hellingbaan/toegang vanaf Fossa Italica wel toegankelijk. Gedurende deze periodes wordt er door de gemeente een omleiding ingesteld vanaf de verschillende toegangswegen richting de toegang bij het Castellumpad.

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid