Kidsclub Castellum

Geplaatst op 16 april

Op zaterdag 20 april organiseren wij voor de eerste keer de Kidsclub Castellum!

Kom op zaterdag 20 april tussen 12.00 – 16.00 uur langs bij onze Kidsclub! Dit keer staat de dag in het teken van Pasen. Alle kinderen kunnen zich prachtig laten schminken en zich uitleven op onze springkussens. Ook wordt er gezorgd voor een lekkere gezonde snack, limonade en zelfs prachtige glittertattoo’s! Om de dag compleet te maken, kunnen alle kinderen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het paasknutselen. De Kidsclub is te vinden op het Pizzaplein. Graag tot zaterdag 20 april!

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid