Kinderspeelcafé Houten

Geplaatst op 19 maart

Woensdag 3 april van 09.30 tot 11.30 uur

Kinderspeelcafé Houten bestaat 20 jaar! Om dit te vieren geven zij op woensdag 3 april een kinderfeestje bij Tante Truus Pannenkoeken! Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn onder begeleiding van hun ouders van harte welkom!

Iedereen kan worden geschminkt, je kunt dierenmaskers knutselen, spelen in de ballenbak en luisteren naar verhalen uit de drieren-prentenboeken. Daarnaast mag je verkleed komen én is er voor iedereen wat lekkers!

Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum! Pietenhuis in winkelcentrum Castellum Tassen Vol Voordeel van 17 t/m 31 oktober Films & Bites op zaterdag 8 september!
Privacy Statement | Cookie beleid