Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum!

Geplaatst op 29 november

Op zaterdag 15 december en zaterdag 22 december staat winkelcentrum Castellum van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van kerst. Op zaterdag 15 december zorgt de Kerstparade – begeleid door een mobiele DJ – voor een gezellige sfeer. De kerstdames delen hapjes uit, welke bij de ondernemers worden ingekocht. Op zaterdag 22 december loopt er een ijsbeer met de IJsprinses door het winkelcentrum. De Kerstengelen en Winterdames delen lekkernij uit aan het publiek. Komt u ook gezellig langs met de kinderen? Test

Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum! Pietenhuis in winkelcentrum Castellum Tassen Vol Voordeel van 17 t/m 31 oktober Films & Bites op zaterdag 8 september! Succesvolle Shop & Win actie Shop & Win actie keert terug in winkelcentrum Castellum van 1 t/m 31 juli 2018!
Privacy Statement | Cookie beleid