Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum!

Geplaatst op 29 november

Op zaterdag 15 december en zaterdag 22 december staat winkelcentrum Castellum van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van kerst. Op zaterdag 15 december zorgt de Kerstparade – begeleid door een mobiele DJ – voor een gezellige sfeer. De kerstdames delen hapjes uit, welke bij de ondernemers worden ingekocht. Op zaterdag 22 december loopt er een ijsbeer met de IJsprinses door het winkelcentrum. De Kerstengelen en Winterdames delen lekkernij uit aan het publiek. Komt u ook gezellig langs met de kinderen? Test

Kinderbrillenweek bij Ilonka Optiek Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon
Privacy Statement | Cookie beleid