Pietenhuis in winkelcentrum Castellum

Geplaatst op 20 november

Dit jaar komt het Pietenhuis weer terug naar Castellum! Het Pietenhuis is te vinden bij Tante Truus Pannenkoeken op Piazza 83 en is geopend op zaterdag 24 november en zaterdag 1 december van 12:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag 24 november kunnen de kinderen een eigen schoentje komen knutselen. Ook wordt er een verkleedwedstrijd gehouden in het Pietenhuis, waarbij de kinderen op de foto worden gezet. Er worden een aantal winnaars uitgekozen die een leuke prijs winnen. Op 1 december kunnen de kinderen die gewonnen hebben hun prijs op komen halen in het Pietenhuis. Ook staan de geknutselde schoentjes klaar om opgehaald te worden, inclusief cadeautje. Op 1 december kunnen de kinderen nog kleurplaten komen tekenen en buttons knutselen. Uiteraard zijn er pieten aanwezig in het pietenhuis en klinkt er gezellige sinterklaasmuziek gedurende beide zaterdagen.

Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum! Pietenhuis in winkelcentrum Castellum Tassen Vol Voordeel van 17 t/m 31 oktober Films & Bites op zaterdag 8 september! Succesvolle Shop & Win actie Shop & Win actie keert terug in winkelcentrum Castellum van 1 t/m 31 juli 2018!
Privacy Statement | Cookie beleid