Tassen Vol Voordeel van 17 t/m 31 oktober

Geplaatst op 20 augustus

Tassen Vol Voordeel in winkelcentrum Castellum!

De ondernemers van winkelcentrum Castellum te Houten hebben weer mooie aanbiedingen voor u in petto! Op woensdag 17 oktober 2018 gaat namelijk de tweede Tassen Vol Voordeel actie van dit jaar van start! Op het actievel zijn uitdrukbare winkeltasjes weergegeven met daarop leuke aanbiedingen! Het actievel wordt verspreid middels ’t Groentje (editie Houten). Ook zullen er vanaf 17 oktober een beperkt aantal actievellen bij de winkels te Castellum liggen (op = op)! De aanbiedingen op het actievel zijn geldig van 17 t/m 31 oktober 2018 (actieperiode kan afwijken per winkel).

Actievoorwaarden:

  • 1 actie p.p. per aankoop.
  • Niet i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • De aanbiedingen op het actievel zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
  • Druk- en zetfouten op het actievel voorbehouden.
  • Geldig van 17 t/m 31 oktober 2017.
  • Actieperiode kan afwijken per deelnemende winkel.
Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum!
Privacy Statement | Cookie beleid