Films & Bites op zaterdag 8 september!

Geplaatst op 18 augustus

Op zaterdag 8 september 2018 is er een openlucht bioscoop op het grote plein van winkelcentrum Castellum! Tijdens het Films & Bites evenement worden twee films afgespeeld, waarvan één speciaal voor kinderen. Daarnaast zijn er diverse kinderactiviteiten aanwezig, zoals een springkussen, schminken en een lego-terras. De Candy girls delen hapjes uit tijdens de film. Lokale ondernemers verkopen hapjes en drankjes in hun foodkraampjes, dus genoeg keuze voor iedereen!

Om deze middag/avond voor iedereen zo leuk mogelijk te maken, kiest het publiek welke films worden afgespeeld. Tot 31 augustus is het mogelijk om via deze link te stemmen op jouw favoriete film!

Tijden:

13:00 – 15:00 uur vertoning kinderfilm

16:00 – 18:00 uur vertoning film

Castellum Zomeractie Proef castellum Afsluiting inrit parkeergarage Fossa Italica Officiële opening Kidsclub Castellum Kinderspeelcafé Houten Tassen vol voordeel IJsprinsessen in Castellum Houten! Hierrrr met je Kassabon Kerstactiviteiten in winkelcentrum Castellum!
Privacy Statement | Cookie beleid